KLIMA BOSCH CLIMATE 5000 MS 5.3-3 IBV MULTI SPLIT UNUTRAŠNJA JEDINICA 18000BTU 0375738

25.200,00 RSD
Cena sa PDV-om
Šifra: 037-5738
S0375738
 Povratak na: BOSCH

- Kompaktan dizajn i skoro bešuman rad.
- Širok raspon radne temperature (-15ºC do 50ºC).
- Poboljšan kvalitet vazduha zahvaljujući velikoj gustini filter katalizatora.
- Havarijski mod. U slučaju neispravnosti senzora temperature, klima uređaj prikazuje kod greške bez prekida rada. Ovo omogućava klima uređaju da radi u havarijskom režimu do dolaska servisera.
- Nisko ambijetalno hlađenje. Automatika uređaja omogućava modulaciju ventilatora spoljašnje jedinice na temperaturu kondenzacije. Ovo omugućava hlađenje pri spoljašnjim temperaturama do -15 °C. Koristi se u uslovima gde je neophodna konstanta tempertura, na primer u server sobama.
- Noćni režim. Ova funkcija omogućava klima uređaju da automatski poveća hlađenje ili smanji zagrevanje za 1 °C na sat, za prva 2 sata. Zatim to stanje zadržava narednih 5 sati, nakon čega će se uređaj isključiti. Ovakav način rada utiče i na uštedu energije i na komfor tokom noći.
- Opcija „Follow me“. U normalnim uslovima, klima uređaj meri sobnu temperaturu pomoću senzora smeštenog unutar kućišta unutrašnje jedinice. Aktiviranjem funkcije Follow Me merenje temperature vrši senzor ugrađen u ožičenom ili bežičnom daljinskom upravljaču. Ovo omogućava održavanje tačne temperature na korisničkoj lokaciji.
- Samoodržavanje. Unutrašnja jedinica nastaviće da radi u specijalnom kombinovanom režimu, proces sušenja unutrašnjeg isparivača i nakon što se uređaj isključi, kako bi vazduh ostao čist i zdrav za korisnika.
- Samodijagnostika i sigurnost. U slučaju pojave greške u toku rada, uređaj se automatski isključuje i prikazuje relevantan kod greške, što značajno olakšava dijagnostiku i popravku.
- Turbo mod. Aktivacijom ove funkcije, ventilator automatski počinje da radi sa maksimalnom snagom, kako bi u što kraćem vremenskom periodu zagrejao ili rashladio prostoriju.
- Tajmer. Ova funkcija omogućava programiranje vremena automatskog uključivanja/isključivanja klima uređaja.
- Vrlo jednostavno za montažu i instalaciju.
- Detekcija curenja freona. Ako jedinica detektuje curenje freona, na ekranu unutrašnje jedinice pojaviće se poruka „EC“ i klima uređaj prestaje sa radom. Ova funkcija dodatno štiti kompresor od oštećenja.
- Automatski restart. U slučaju nestanka struje, klima uređaj pamti sva nedavna podešavanja i automatski ih obnavlja po povratku napajanja. Moguće isključiti u servisnom modu.
- I-Remote. Glavne funkcije mogu da se promene modifikacijom programa daljinskog upravljača. Možete da izaberete najpovoljnija podešavanja i izbrišete ona koja Vam nisu potrebna.

Snaga elektro motora 30 W
Broj obrtaja 1100/800/700
Dimenzije (Š x D x V) 805x194x285 mm
Dimenzije pakovanja (Š x D x V) 1035x295x380 mm
Težina 10,0/13,0 kg
Protok vazduha 840/680/540 m3/h
Nivo zvučnog pritiska 44/37/30 dB(A)
Nivo zvučne snage 55 dB(A)
Povezivanje cevi (tečnost / gas) Ø6.35/Ø12.7 mm
Rashladno sredstvo R32